Om LOR production och LOR canvas

 

Förlaget LOR production startade 2001 och ger ut böcker av Lena och Otto Rimås om kristen tro och lärjungaskap i vardagen. Förlaget är anslutet till Bokinfo och AxiellMedia.

LOR canvas, som är en del av LOR production, startade 2021 och erbjuder canvastavlor med text på fotografier tagna av Otto Rimås.

LOR production är godkänt för F-skatt.
Momsreg.nr/VAT-nr SE491204195301.
Bankgiro: 565-9792
Swish: 123 014 66 47

I vår Integritetspolicy förklarar vi hur vi hanterar personuppgifter.

Följ oss på Facebook!

Om Lena och Otto Rimås

Vi är båda lärare och har haft vår huvudsakliga anställning på Mariannelunds folkhögskola mellan 1978 – 2019. Vi undervisade där framför allt i kurserna BibelVäxa, BibelSocial, BibelÄventyr, BibelTjänst och BibelOmvärld.

Lena är sjuksköterska, har också studerat pedagogik, etik och teologi och undervisar bland annat i själavård, psykologi, etik och praktiskt kristet liv.

Otto är socionom, har också studerat pedagogik, engelska och teologi och undervisar bland annat i Nya testamentet, praktisk teologi, diakoni och sociala frågor.

Sedan 1992 och fortfarande ingår också utlandsundervisning i vårt engagemang. Vi har arbetat och arbetar i bland annat Estland, Rumänien, Moldavien, Ukraina, Armenien och Georgien med ledarutbildning i ett samarbete med bibelskolor i de olika länderna. Kurserna vänder sig till ledare av olika slag och behandlar områden som kristen tro, ledarskap, mission, själavård, socialt arbete och pedagogik.

Om Otto Rimås, fotograf

 

Ur intervju i församlingstidningen Entré # 3 2015, Centrumkyrkan i Mariannelund:

’Den som har foto som hobby är aldrig sysslolös’. Otto Rimås började fotografera redan som liten grabb. Han har alltid minst en fickkamera med sig och ger sig ofta ut på fotosafari. Grundidén är att genom fotot få visa på skapelsens skönhet.”

Läs hela intervjun med Otto här.